Patiëntportaal

Via het patiëntportaal kunt u bij ons uw medicatiegegevens bekijken en online een herhaalrecept aanvragen. Ook heeft het portaal de mogelijkheid om zelf een afspraak te maken in onze agenda, en kunt u daar uw dossier inzien.

Klik hier om naar het patiëntportaal te gaan.

Aan de linkerkant kunt u inloggen met uw emailadres en wachtwoord. Als u voor de eerste keer wilt registreren, klikt u onderaan op ‘Maak een nieuw account aan’. Nadat wij uw e-mailadres hebben geverifieerd en uw dossier hebben gekoppeld, krijgt u via de mail een bevestiging en kunt u gebruik gaan maken van het portaal.

Ook bestaat de mogelijkheid in te loggen via Digid.

Het is mogelijk voor personen vanaf 16 jaar, met een persoonlijk e-mailadres, om een account aan te maken. Kinderen onder de 16 jaar kunnen (nog) geen account aanmaken.

Veiligheid

Alleen de huisarts, de medewerkers van de praktijk en uzelf kunnen uw gegevens zien. U ziet uw gegevens nadat u veilig inlogt. U kunt uw medisch dossier aan anderen laten zien, bijvoorbeeld aan iemand die u helpt met de zorg voor uw gezondheid. Bedenk eerst of u het goed vindt dat iemand anders uw gegevens ziet. Geef nooit zomaar uw gegevens. Ook niet aan verzekeraars, gemeenten of een ander bedrijf. Vaak bent u niet verplicht om die gegevens te geven. Als u twijfelt over het geven van medische gegevens aan iemand, bespreek dit dan met uw huisarts of de assistente.