Inschrijven

Op dit moment is er in onze praktijk weinig ruimte voor nieuwe patiënten. Onze praktijk staat open voor patiënten uit Zevenhoven. Inschrijven kan bijvoorbeeld als u verhuisd bent van buiten de gemeente. Ook als u gaat trouwen of samenwonen en samen één huisarts wilt, kunt u zich inschrijven. We streven naar één huisarts per gezin.
Als u besluit dat u zich bij ons wilt inschrijven, kunt u onderstaand formulier uitprinten, invullen en bij de assistentes afgeven. We zullen u dan vragen uw zorgpas en legitimatie aan ons te laten zien. De assistente kan u vertellen of er plaats is in de praktijk. Als dat het geval is, dan kunt u een afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek met de arts, waarin we wederzijdse verwachtingen kunnen bespreken.

Mocht u binnen onze gemeente willen veranderen van huisarts, vragen wij u dit eerst met uw eigen huisarts te bespreken. Mocht u na dat gesprek nog steeds overwegen zich bij ons in te schrijven, dan kunt u de assistente bellen om te horen of dat mogelijk is.

Download het inschrijfformulier